Onderdeel van: Algemeen Gorkums Beveiligingsbedrijf

Veilig wonen in uw huis

Uw Veiligheid Is Onze Taak

Hoe werkt het vraagt u zich af? 


Dat zullen we u vertellen.


Wij komen bij u langs of u maakt met ons een afspraak.


Wij vertellen u over ons product en diensten en dan staat u vrij om te bepalen of u op onze aanbieding wilt in gaan of niet.

Als u instemt dan maken we daar een formulier van op.


Dit formulier wordt door ons verwerkt en dan neemt Algemeen Gorkums Beveiligingsbedrijf contact met u op. om te vragen of u nog steeds akkoord ga met de aanmelding.


Daarna wordt er een factuur met het bedrag dat tijdens het gesprek met u is bekend gemaakt naar u verzonden. Na ontvangst van de betaling zal Algemeen Gorkums Beveiligingsbedrijf contact met u opnemen voor het maken van een afspraak om de installatie bij u te komen monteren (voor het monteren worden geen kosten in rekening gebracht).


Op de afgesproken tijd en datum komt er een monteur van Algemeen Gorkums Beveiligingsbedrijf bij u thuis of kantoor om uw installatie te monteren die zelfde dag nog staat uw installatie aan en werkt alles naar behoren.


Tevens zal 1 keer per jaar een onderhoudsmonteur langs komen om de installatie te testen (dit gaat uiteraard op afspraak die met u wordt gemaakt). Werkt alles naar behoren dan zal er niks gebeuren. moet er iets vervangen worden dan zullen we dit uiteraard alleen doen met uw goedkeuring.